+34 625 33 33 00  info@basuniv.com

 

 QUÈ FEM?

 

BAS és una empresa jove de serveis que ofereix un programa d’acollida i d’acompanyament integral per a estudiants i investigadors de tot el món que visiten la ciutat de Barcelona.

Si contacteu amb nosaltres, guanyareu temps i podreu dedicar-vos de ple al vostre projecte.

 

 COM HO FEM?

 

Us oferim:

· allotjament, prèviament seleccionat, per a la vostra estada;

· recollida directament a l’aeroport i transport fins a l’allotjament que hagueu escollit;

· una visita d’una de les persones del servei per garantir que tot va bé i que ho heu trobat tot tal com s’havia acordat;

· un programa complet de turisme i d’informació cultural de la ciutat i del país;

· possibilitat de participar en activitats de lleure i d’oci, i també de networking, perquè pugueu conèixer diferents persones durant la vostra estada.

 

DEIXA’NS AJUDAR-TE. FEM FÀCIL I AGRADABLE LA TEVA ESTADA A LA CIUTAT.

 

QUI SOM?

 

Som un equip motivat, multidisciplinari i amb experiència com a famílies amfitriones, sensibles a les necessitats que podeu tenir com a nouvinguts.

Som conscients que aquesta experiència cal viure-la de forma agradable i enriquidora, per això volem donar un to familiar a la vostra estada.

Som un equip cohesionat, ens hem format en diferents disciplines i tenim gustos diversos; ens agrada estar atents a les exigències del mercat i hem posat molta il·lusió per tirar endavant aquest projecte.

Volem ajudar-vos a gaudir del camí per aconseguir els objectius que us heu marcat.

Des de la nostra experiència, intentarem anticipar-nos i facilitar-vos l’estada tot oferint-vos tots els serveis que necessiteu.

 

 

ALLOTJAMENTS

 

 

BAS ofereix tres tipus diferents d’allotjaments:

 

1. Famílies amfitriones

 

Apostem fermament per aquest tipus d’allotjament per la immersió cultural i lingüística que suposa i perquè enriqueix l’estada. Les famílies poden acompanyar el visitant i li faciliten l’autonomia i una adaptació ràpida.

La nostra cartera d’allotjaments en famílies amfitriones ha estat prèviament auditada per assegurar un estàndard de qualitat adequada.

 

Totes les habitacions són en habitatges de la ciutat, en zones segures i ben comunicades. Disposen de mobiliari (llit, armari, taula i cadira), accés a bany i cuina, servei de neteja setmanal, ús de rentadora i accés a internet via Wifi.

Farem una selecció de les famílies amfitriones en funció del teu perfil i de les teves preferències, perquè puguis decidir, d’entre diverses opcions, la que et convingui més. Les opcions i les tarifes variaran segons si es vol habitació simple o doble.

 

2. Apartaments compartits

Et brindem l’oportunitat de compartir un apartament. Farem la selecció tenint en compte si vols habitació simple o doble.

 

3. Apartaments

Si prefereixes llogar un apartament perquè véns amb la teva parella o en família, t’ajudem a buscar-lo al millor preu, ben ubicat i equipat amb tot allò que necessitis.

 

 

 

 TURISME

 

Barcelona és una ciutat atractiva i sempre hi ha alguna cosa per fer: visitar els barris, passejar prop del mar, anar a les platges, als mercats, gaudir de l’arquitectura, la història, visitar bons museus, fer esport o anar en bicicleta…no t’ho perdis!

T’indicarem què és el més interessant, allò que està de moda, o aquelles activitats que s’ajustin més als teus gustos. A BAS adaptem el programa de visites, activitats o sortides que responguin als teus interessos.

 

 OCI

 

Barcelona compta amb una gran varietat de locals d’oci i oferta d’espectacles. Durant la teva estada, t’informarem dels esdeveniments culturals i de les possibilitats d’oci nocturn: cinemes, teatres, restaurants, espectacles de música, art, visites a edificis emblemàtics, etc.

Pots gaudir d’un bon concert de música en una joia del Modernisme com és el Palau de la Música, o bé assistir a una òpera al Gran Teatre del Liceu. No dubtis a preguntar-nos on pots fer una bona experiència gastronòmica, o bé, on pots anar a ballar salsa, música electrònica o bé escoltar un concert de rock o de jazz.

Si vols sortir del circuit turístic i conèixer els barris, els carrers, els mercats i els pubs de la ciutat, no hi ha res millor que fer-ho amb alguna persona autòctona. Podem ajudar-te a contactar amb persones disposades a fer-te conèixer com viu la gent de Barcelona.

 

NETWORKING

 

Tenint en compte que sou estudiants universitaris de tercer cicle, investigadors o professionals de la innovació relacionada amb la ciència o l’empresa, BAS  us ofereix una xarxa de contactes amb persones del vostre perfil.

Estem segurs que l’intercanvi pot provocar coneixences, sinergies i horitzons interessants d’idees i projectes nous. Ens agrada pensar que podem contribuir a promoure aquestes trobades i a fer possible l’intercanvi de coneixement i d’experiències entre persones de diversos països.

 

ALTRES SERVEIS

 

· Cursos d’idiomes.

· Telefonia mòbil.

· Facilitació de gimnàs, piscina o centres d’esport.

· Assegurança mèdica segons el país d’origen.

· Serveis legals.

· Acompanyament per acomodar la família, buscar escola per als fills, i per atendre les necessitats que puguin sorgir.